Yiwu Lucky Goods Handicraft Co., Ltd. ble grunnlagt i 2009.It ligger i Yiwu-en by kjent for internasjonal handel mart som er et mordernized marked.

Vi er et selskap spesialisert på å eksportere ulike håndverk. Våre viktigste eksportprodukter inkluderer

--- bryllup kunstige blomster

--- normal dekorasjon kunstige blomster

---- bryllup blomst stativ

---- Andre gjenstander brukt i bryllup

---- innendørs og ourdoor dekorasjon elementer

I tillegg til over store produkter, er vårt selskap også avhengig av de rike informasjons- og logistikkressursene for å gjøre en god jobb hos agenter som kjøper for utenlandske kunder. Bare på grunn av god beliggenhet nær Yiwu internasjonale marked, kan vi finne nesten alt i forskjellig kvalitet med konkurransedyktig pris. Vi har evne til å finne og kjøpe noe for kunden i Yiwu.

Våre produkter eksporteres til Europa, Sørøst-Asia, Midtøsten, Asia og andre land. Vårt firma har som mål å gjøre langsiktig forretning med kunder med god pris, god kvalitet og profesjonell service. De fleste av våre forbrukere nyter våre produkter og gjentar bestillingene fra oss.

Vi opprettholder "kunder først og fremst" som vår forretningsfilosofi, og gir høy kvalitet til alle kunder. Vi gleder oss til å bli venner og etablere munter og langsiktig forretning med kunden over hele verden. Velkommen til vår hjemmeside. Velkommen til å kontakte oss. Din forespørsel vil bli høyt verdsatt!